Wegbeschrijving

Het adres van Centrum Vigilant is: Staatsbaan 39, 3210 Lubbeek.

Wegbeschrijving

Centrum Vigilant is gelegen op 6 km van Leuven. Er is ruime parkeermogelijkheid vooraan en achteraan het gebouw.  Deze delen we met The Laser Factory. De ingang van Centrum Vigilant bevindt zich aan de linkerkant van het gebouw. Centrum Vigilant zelf is op de 1ste verdieping. Er is geen lift aanwezig.

met het openbaar vervoer

Vanop perron 9 aan bushalte van Leuven station, neemt u bus 370 Leuven-Diest.  Er is een bus om het halfuur. U kan de dienstregeling hier vinden. Afstappen aan bushalte Ledigheid, vlak voor Aveve. Centrum Vigilant is een 20-tal meter van de halte in de richting van Leuven. De busrit duurt ongeveer 15 minuten.

komende van de E314

Neem afrit 22 Aarschot / Tielt-Winge, richting Tielt-Winge.  Op het Gouden Kruispunt, sla af richting Leuven, dan is het ongeveer nog 5 km.  Vlak voor het centrum passeert u op uw linkerkant Happyland, Mauro’s en Aveve. Hierna direct links.

komende van Leuven

Volg de baan Leuven-Diest (N2, het verlengde van de Diestsesteenweg). Het centrum ligt op uw rechterkant, iets na Infrax en vlak naast (maar voor) Aveve.

Kaart