Astrid

Ze studeerde in 2018 af als psychologisch consulente aan de Thomas More Antwerpen. Ze deed haar (diagnostische) eindstage op de neurochirurgie van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Nadien volgde ze een vervolgopleiding Psychologie aan de UGent, maar rondde ze niet af.
Bij haar kan men terecht voor diagnostisch onderzoek, voornamelijk intelligentieonderzoek. Ze is gespecialiseerd in de intelligentietesten van Wechsler (WISC-V, WAIS-IV, …) maar ook in de Cognitieve Vaardigheidstest volgens het CHC-model (CoVaT-CHC, zowel de basisversie als de uitbreidingsversie). Deze laatste testen kunnen afgenomen worden bij zowel kinderen vanaf 9 jaar maar ook bij volwassenen. Een meerwaarde van de test is dat deze ook kan worden afgenomen bij personen die de Nederlandse taal beperkt machtig zijn.
Sinds januari 2021 volgt ze bijkomend een postgraduaat Diagnostiek van Leerstoornissen aan de Thomas More Antwerpen. Vanaf mei 2021 kan men bij haar ook terecht voor het diagnosticeren van leerstoornissen.
Naast het werk in Centrum Vigilant is zij ook werkzaam binnen bijzondere Jeugdhulp in de Gemeenschapsinstelling te Mol.
Ze is aangesloten bij de beroepsvereniging voor psychologisch consulenten (BPC).